KION kinderopvang

Kindcentrum TOON werkt samen met KION aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang zitten samen met de basisschool in hetzelfde gebouw. Voor je kind betekent dit dat Kindcentrum TOON een vertrouwde plek is.

Als je kind van het kinderdagverblijf of de peutergroep naar school gaat, vindt er een warme overdracht plaats. Dat betekent dat de leerkracht schriftelijk en soms in een gesprek informatie over je kind krijgt maar altijd met toestemming van de ouder. Dit zorgt ervoor dat de overgang van kinderdagverblijf of peutergroep naar de basisschool zo soepel mogelijk verloopt.

Door de nauwe samenwerking zijn het onderwijs en de kinderopvang goed op elkaar afgestemd. Hierdoor voelt je kind zich sneller thuis en kunnen zowel school als kinderopvang jouw kind beter ondersteunen op vlakken waar dat nodig is. Dit geeft kinderen duidelijkheid en rust.

Bij Kindcentrum TOON biedt KION diverse soorten opvang:

·       Kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar)

·       Peutergroep (2 tot 4 jaar)

·       Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) met voorschoolse, naschoolse én vakantieopvang

Kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar)

Meer informatie over kinderdagverblijf Toon en aanmelden kun je vinden op de website van KION.


 

De peutergroep (2 tot 4 jaar )

Voor informatie en inschrijven voor peutergroep Toon kun je terecht op de website van KION.

Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)

Bij Kindcentrum TOON biedt KION zowel voor- als naschoolse opvang. Iedere schooldag vanaf 7.30 uur kunnen de kinderen terecht bij de voorschoolse opvang. Om 8.20 uur brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar de klas. Na schooltijd gaan de kinderen naar de naschoolse opvang. Deze is alle doordeweekse schooldagen na school geopend. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de kinderen de hele dag welkom.

Bij de buitenschoolse opvang zijn tal van verschillende activiteiten. Kinderen leren zo spelenderwijs waar hun interesse en talent liggen. Samen met de pedagogisch medewerkers maken ze het activiteitenprogramma. Je kind komt in aanraking met nieuwe activiteiten zoals sport, dans, koken of muziek.

Voor informatie of inschrijven voor de buitenschoolse opvang kun je terecht op de website van KION.